För att göra det hela ännu bättre, skiner solen!

Nu tar jag helg! Och på lördag är det Valborg och den ska firas så det står härliga till! Morgondagen behövs alltså till att ladda, därav ledigheten... Dessutom vill man ju inte gå för hårt ut med plugget nu första veckan efter påsken, det krävs ju lite uppvärming av huvudet efter fem dagars slappande i de smålandska skogarna. Så en extra helgdag it is!

Ikväll blir det träning och inte så mycket mer, men imorgon kommer en kompis hemifrån ner, över helgen, för att uppleva det underbara sista april-firandet i Lund! Det kommer bli så jäkla nice!:D

Filmkväll

Vi blev lite besvikna på Black Swan. Den var lite underlig på ett så himla förutsägbart sätt. Fast ändå ganska bra. Helt otippat var det läskigaste när hon klippte naglarna, fy farao vad äckliga de där nagelsaxarna är! Nä, tacka vet jag en gammal hederlig snäll nagelklippare.

Ännu är solen uppe...

Ska strax dra bort till en kompis och kolla på Black Swan. Tydligen ska den vara ruggigt bra. Fast det är ju inte så att vi kollar på den ihop för att den också tydligen ska vara skitläbbig, verkligen inte..! Man är väl ingen sån där mes som inte kan sova efter en läskig film och ligger vaken och lyssnar på alla potentiella spökljud hela natten, tills solen går upp och man äntligen kan somna och sen går man runt och är skittrött hela dagen efteråt. Sån är man ju inte.

Och snart är det påskledigt

Idag bestämde jag och Madde oss för att jobba hemifrån, "korrekturläsning av arbetet" kallar vi det... Mycket bra beslut måste jag säga, solen skiner och det är hur skönt som helst ute! Så idag har jag tagit en långfrukost och en långpromenad på det, underbart! Det här kan komma att bli en sån där fantastisk njutdag. :)

Lördag förmiddag

Myskväll igår med tjejerna. Kolla på musikalfilm, snacka skit och käka lyxchoklad, härligt! Denna dagen är än så länge oplanerad, vi funderade på grillning men vädret samarbetar inte riktigt med oss... Får helt enkelt vänta och se.

Uppenbarligen kass luftkonditionering

Solen kom ju fram från ingenstans ikväll, så jag fick en plötslig energikick och cyklade iväg till ett step up-pass. Och herregud, vad jag svettades! Och nej, det var inte bara för att det var jobbig träning. Det var typ 70 grader i träningssalen, kändes som en jäkla bastu! Vedervärdigt! (Men det var ett bra pass!) Duschen efteråt var fantastiskt skön. Nu ska jag dricka 3 liter vatten, eller så... Och kanske äta lite glass.

Examensarbete på gång

Tänk vad otroligt mycket segare man känner sig nu, bara för att solen inte skiner..! Vi har redan gett upp vårt c-uppsatsskrivande för dagen och satsar på att ladda inför morgondagen istället. Fram tills idag har vi haft ett jädra flyt i skrivandet, och imorgon ska det ju faktiskt bli sol igen så jag hoppas på att vi får en extra kick då! Fast å andra sidan är det ju fredag och hur pepp brukar man vara på att plugga då..? Men what the heck, vi ligger bra till i planeringen så man får väl vara nöjd.

Förberedelser inför morgondagens skrivande väntar...

Nu: sjukt nöjd!

Chockade mig själv genom att cykla iväg i regn och blåst för ett apjobbigt stepstyrka-pass på Gerda. Nu behöver jag glass för att komma i ordning igen...

Väldigt osnyggt!

Lugg och regn är ingen bra kombination...


 


Med fräknar på näsan

Herregud, vad härligt väder det är! Jag har på riktigt suttit ute och kollat på fotboll i bara linne (eller ja, jag hade ju byxor och skor också såklart...)! Också gick vi på promenad på S:t Hans backar och hittade en bänk i lä, och där satt vi och svettades ett tag. Efter att ha hängt ute i några timmar blev det våffelmys i trevligt sällskap. Ikväll ska vi vara duktiga och kompensera det vi smällde i oss med ett träningspass. En riktigt göttig söndag!

And off I go..!

Trotsar stormen och cyklar iväg på fest ikväll. Måste ju fira att jag nu har fixat boende för sommaren! Det blir utekväll med gänget, vilken nation återstår att se... Och eftersom kvällens cykeltur kommer att bli en riktig pärs, så anser jag att jag med gott samvete kan skippa morgondagens träning. Alltså - perfekt upplägg för partaj!;P

Torsdag=helg

Helg! Madde kände sig risig idag, så vi bestämde oss för att ta långhelg från c-uppsatsen. Vilket passar mig utmärkt (man tackar ju inte nej till en helt oförtjänt ledig helg)! Dessutom jobbar vi så sinnessjukt bra ihop, att vi har tid att ta lite tid off.:-) Fast nu vet jag inte riktigt vad jag ska fördriva kvällen med... Funderade på träning, men det är halv storm ute, så den där cykelturen till Gerda känns sådär lockande. Katta tyckte att jag skulle kolla på nån golftävling på tv med henne. Eh.. Pass på den. Så - what to do?

Imorgon ska jag i alla fall till Halmstad och skriva kontrakt på en lägenhet, som jag ska hyra över sommaren. Halmstad under sommaren=nice!

RSS 2.0