Kalas!

Var på supertrevlig trerätters födelsedagsmiddag hos Katta igår, med gänget. Hon bjussade på ostbomb med kex, sparrissoppa med nybakat bröd och tårta. Nice! Efter en omgång för mycket av ring of fire blev det utgång på nostalgikväll på Helsingkronas. En kväll med lite för mycket dricka och en jäkla massa dans och skratt!

(Idag känner jag mig mindre pepp, men det var det så värt!)

"Jo tack, det går säkert bra, bara jag hittar honom..."

Jag fick precis det märkligaste telefonsamtalet! När jag svarade sa en tjej "hur går det med din kille?". En tjej jag mig veterligen aldrig har pratat med tidigare. Jag klämde ur mig ett smått förvirrat "eh, va..? Vem är du?" och hon presenterade sig som Linda och upprepade sin fråga. Efter att jag hade påpekat att hon förmodligen hade ringt fel, så sa hon " men du är väl Emelie [mitt efternamn]?" innan hon la på i örat på mig. Hon ringde förresten från dolt nummer. (Go figure...)

Idiotkonstruktion

Jag har ett stort hål fem cm från skrevet i mina jeans. Det är inte okej. Det är en skruv som sitter precis under min cykelsadel, som sliter hål på byxorna (japp, det har hänt tidigare) när jag cyklar. Det är sjukt störande (och alldeles för kostsamt i längden)..! Nu har jag lindat in skruven i ungefär en halv rulle eltejp, så nu hoppas jag att den inte har ihjäl fler av mina jeans.

Att inte ha sju till fyra-jobb

Ungefär en halv minut efter att jag stigit upp ur sängen och släpat mig in i badrummet i morse, kom de för att byta ut min kyl. De hade egen nyckel. Det är vid tillfällen som det som jag verkligen är glad att jag inte är den snoozande typen..! Jag hade känt mig väldans obekväm med att ligga halvnaken och nyvaken (hihi, rim) i min säng två meter från tre män som sätter in en ny kyl. Det hade liksom varit lite genant...

En heldag med la familia

Bildkälla

Igår var jag mer eller mindre död, men jag hade himla trevligt i lördags! Jag lyckades vinna en omgång bowling (och förlora tre...), skönt att vi är usla bowlare alla fyra. Svägerskan lyckades dock få högst poäng så hon blev 200 spänn rikare (satsade en femtiolapp var som motivation, det var så mycket jag hade råd med). Idag har jag (fortfarande) träningsvärk i högerarmen (och i ena höften av någon underlig anledning)...
Vi åkte på en liten utflykt till Svågertorp också innan det blev förfest hos kusinen i Malmö. Lirade Rock Band (jag är riktigt pinsamt dålig på trummor!) och hade tävling i att gissa intron till filmer och tv-serier. Framåt natten blev det utgång på KB och en massa fuldans. En jätterolig dag, min familj är för jäkla härlig!

Nu tar jag helg!

Tentan är gjord och ikväll firar vi på ett lugnt sätt; tacokväll! Den traditionella tjejkvälls-maten! Så jag ska njuta av en riktigt göttig fredagkväll!

Imorgon blir det heldag med bröderna och svägerskan, vi ska fira brorsans 30-årsdag. Kommer att bli mycket trevligt med bowling, god mat och fest! Det är inte fy skam att få hänga med syskonen en hel dag, det händer ungefär aldrig... Ser fram emot detta (trots att det blir en tidig morgon)!

Det blir en mjölkfri helg

Min kyl har pajat. Tyckte väl att mjölken kändes lite ljummen till lunch och det fick sin förklaring nu... När jag ringde till bovärden och gnällde fick jag svaret att "sorry, det är inte vi som håller i det, men har du tur kan du få det fixat på måndag". Måndag! Det är ju för fan en hel helg dit! Missförstå mig inte nu, bovärden var supertrevlig och skulle göra allt han kunde för att få det fixat idag, men liksom... Måndag..! Lärdom: låt för allt i världen inte ditt kylskåp gå sönder en fredag eftermiddag!  

Inte nog med att det är fult, det är trasigt också...

Det finns ju omtentor av en anledning...

Det spöregnar och stormar ute och om tre timmar ska jag cykla till skolan för att skriva tenta. Blir det inte bättre väder tills dess är det mycket möjligt att jag ger f*n i tentan.

Lättroad är bra!

Jag älskar att killen som skapade (m.m.) How I Met Your Mother heter Bays i efternamn! Efter att ha kollat på typ fem säsonger av serien så är det fortfarande roligt..! Bays. Hahaha!

Ångestframkallande! (Och jag var inte ens där)

Igår kollade jag på Kungarna av Tylösand. Jag såg inte förra avsnittet eftersom det inte kändes som en speciellt lockande tv-serie (det gjorde det förvisso inte igår heller, men hade jag inte kollat på tv så hade jag känt mig tvungen att tentaplugga...). Jag kan konstatera att det var det sjukaste jag sett. Jag blundade mig igenom mer än halva programmet för det var så vedervärdigt pinsamt! Hu!

Maximal effektivitet

Bildkälla

Fy fan, vad jag och Madde jobbar bra ihop! Vi är mer eller mindre färdiga med vår projektplan, och av de tio dagarna vi har fått på oss har vi utnyttjat en och en halv (bortsett från gårdagens misslyckade förmiddag...)! Okej, vi har lite kvar, men det fixar vi på ett par timmar över msn. Gött! (Mina chanser att klara fredagens omtenta steg plötsligt drastiskt..!)

StepStyrka

Uh, jag kommer aldrig mer att kunna röra mig. Faktum är att jag nog får sova på soffan inatt för de där två meterna till sängen känns som ett heldagsprojekt...

En fullkomligt meningslös förmiddag

Madde och jag tänkte mer eller mindre förfärdiga vår projektplan inför c-uppsatsen idag. Efter tre timmars strul med datorn gav vi upp, käkade ett par muffinsar istället och gick hem. Skolans internet suger och det var absolut ingenting som fungerade som vi ville. Vi gör ett nytt försök imorgon, hemma hos mig den här gången...

I eftermiddag får det bli tentaplugg, den utan tvekan största (enda?) nackdelen med att vara student... Usch.

Jag föredrar bananerna, tack.

Efter att ha varit på terminens jobbigaste träningspass (jag skojar inte, jag hade blodsmak i munnen och min kompis spydde nästan!), så belönade en apa oss med det här:

Jag är verkligen inte speciellt kräsen, men det här var fullständigt vedervärdigt! Apjävel.


Godmorgon!

Jäklar vilken chick flick Mamma Mia är! Så himla skön! Höjdpunkten var under Super Trouper när Glasgow byttes ut mot Gränna i översättningen. Hur tänkte de där liksom..? Haha, det är fortfarande roligt!

Söndagkväll alltså...

Som kontrast till gårdagens inflyttningspartaj (enorm lägenhet i centrala Malmö btw, riktigt nice), så blir det tjejkväll idag. Tydligen går Mamma Mia på tv ikväll och det måste väl vara en av de mest tjejiga filmerna som finns..!

Imorgon däremot är det plugg som gäller. Intensivt.

En ny upplevelse

Inte så imponerad. Faktiskt. What's the fuss about liksom..?


Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Ibland blir det bättre...;)

Jag hade planer på en plugghelg, eftersom jag har både tenta och arbete som ska skrivas nästa vecka. Det har inte gått så bra hittills... Hann inte så mycket mer än skola, fixa cykeln och gå på bästa spexet ever (!) igår, och idag blir det inflyttningsfest i Malmö. Okej, jag hade ju kunnat plugga under dagen, men det har liksom inte riktigt blivit så... True Blood har gått non stop hos mig idag.

Undrar vad som krävs för att bli officer..?

Yes! Detta innebär att jag "har vad som krävs för att bli soldat/sjöman". Känns skönt att veta..!


Jag blev dock tvungen att ta en paus i vikandet för att promenera bort och hämta min cykel på verkstaden. Jag har nämligen fått punka (igen...), vilket betyder att jag idag har varit utan cykel i sex (!) timmar! Det är inte okej, man är ju helt jäkla handikappad utan cykel! Jag fick liksom till skolan och nu är mina fötter trasiga igen.

En del brev borde förbli oöppnade

"Vik fram koden." Tack, Försvarsmakten. Verkligen. Nu kommer jag inte att kunna gå hemifrån förrän det här är avklarat.


Kunde de inte bytt ut köket istället..?

Min adress ska ändras i början på oktober. Eller alltså, inte bara min, men framför allt min..! Och jag ska inte ens flytta! Jag som precis har lärt mig den jag har nu... Varför byta en adress bara så där? Underligt är vad det är.

Nu vet jag det...

Nej, pilates är inget för mig. Jag vill ha fart i min träning! Det var ju tungt, absolut, och jag kommer säkerligen att ha träningsvärk imorgon, men ändå... Nä. Jag saknade konditionsträningen.


Där jag växte upp spelade alla fotboll

Nu ska jag snart iväg på pilates. Kan bli spännande det här, har aldrig varit på något sånt innan. Faktiskt så vet jag inte riktigt vad det innebär...

Att ta tillvara...

Resultatet av två halvruttna bananer:


I olika världar

Har Skånefruar på i bakgrunden. Det är helt galet vad många lyxfru-program det finns nu; Svenska Hollywoodfruar, Danska Hollywoodfruar, Norska Hollywoodfruar, Skånefruar, Vi elsker Hollywood... Och det är farligt lätt att fastna framför, det är ju faktiskt ganska fascinerande. Tänk vad en del betalar för att slippa göra saker själva...

I min värld gör man sånt här själv! (Eller ber pappa.)

Softar mitt i veckan

Eftersom jag och Madde är så jäkla awesome så har vi gjort färdigt två och en halv dags arbete på en förmiddag, vilket leder till att vi är lediga till fredag eftermiddag nu. Inget plugg whatsoever! Halleluja!
Jag har firat med att baka hallonmuffins och kolla på True Blood. Morgondagen är än så länge helt oplanerad (förutom ett träningspass), och det känns rätt skönt.

Hemma och käkar räkor istället

Skulle egentligen ha varit duktig och gått och tränat ikväll, men eftersom jag och mina värdelösa fötter var ute på låångpromenad med en kompis igår, så blir det inte så. Mina fötter är alltså toktrasiga! Tur att man har läkkött som Stålmannen, det kan nog bli en tur till Gerdahallen imorgon istället...

Tjejsnack med kaka

Blir en lugn kväll idag, ska bort till Katta och baka kladdkaka och slötitta på nån film. Känns lagom ansträngande.

Godmiddag!

Trött som fan, men trötthet känns helt okej efter en kväll med en mix av cider, rödvin och drinkar... En mycket trevlig kväll igår trots en kö på över en timme för att komma in på Hallands (hej nollningstider!). Känns gött att vara tillbaka i Lund!

Studentfest på g!

Nu bär det av på förfest med tjejerna! Planer på utgång på Hallands senare, men vi har flera timmar på oss att ändra dem... Jag är pepp i alla fall!


Parallellt med Smallville (och andra morgonserier...)

Klockan är typ ingenting och jag har redan det mesta plugget gjort! Jag är så sjukt imponerad av mig..! Tänk om man hade sådana förmiddagar lite oftare, då hade man minsann aldrig suttit med omtentor...

Imorgon ska jag banne mig ta tag i det..!

Jädrar, vad jag inte har fått saker gjorda idag! Jag har fyra fackböcker att ta mig igenom och leta information i tills på måndag och jag har inte ens börjat. Och då har jag ändå varit ledig idag... Man kan ju undra hur jag ska lyckas med det nu, det där med helgplugg är ju inget som brukar fungera något vidare precis. Men det ska väl gå, med lite självdiciplin så..! (Hrrm...)

Vad jag däremot har gjort idag är att titta på nästan en hel säsong av True Blood! Det är inte illa det, avsnitten är ju faktiskt ganska långa...

Ibland är det motiverat med skolk

Idag gick jag hem två timmar tidigare från skolan. Jag var en så hemsk människa att jag fyllde i närvarolistan, väntade till första rasten och stack. Men alltså, det var tredje föreläsningen där de gick igenom samma sak. Tredje föreläsningen på två dagar. Då får man gå.

RSS 2.0