Nu jäklar..!


7 kronor kilot för apelsinerna på Willys. Strålande tajming med min förkylning! Här ska frossas i c-vitaminer..!

Suck


Japp, ännu en tråkdag framför tv:n. Denna gången blev det City of Ember och några avsnitt av Entourage. Fast jag var faktiskt ute på en liten liten promenad i snön också, måste ju få lite friskluft i alla fall... Praktik imorgon känns ganska kört, känns sådär fräscht att stå och hosta och snora över patienterna. Alltså ännu en seg dag hemma att se fram emot imorgon... Anyway, nu ska jag sluta tycka synd om mig själv och bli frisk..! Och käka varma mackor.

Bara för att förvärra dagen ytterligare...

Hur sjukt störande är det inte när man missar slutet på en film?! Jag kollade på 2012 i eftermiddags och när det var en sisådär fem minuter kvar, så slutade den fungera! Vad fan liksom. Gick jorden under eller? Så om någon känner sig manad att tala om hur den slutar så skulle jag bli tacksam...

Redan uttråkad

Det var ett bra tag sen jag var så här in i helsikes förkyld. Det är helt sjukt jobbigt faktiskt. Jag hade tänkt mig en runda på stan och ut till Nova för lite vinterstövelshopping, mina gick sönder förra veckan. Rätt störande! Kunde de inte har hållit bara denna vintern i alla fall..! Nu verkar det som jag får pulsa runt i mina gympadojjor några dagar till... Crap.

Kan det inte bara bli typ mars nu..?


Också är man förkyld igen. Jävla vinter, jag är sjukt trött på snö och kyla nu! Dessutom var det en man som hade hört att det skulle bli ännu kallare under hela februari. Snälla gode Gud, gör så att han har fel..! Egentligen skulle jag och M på spelkväll idag, spela Buzz och festa, men det blir inget med det för min del. Istället får jag sitta hemma i min ensamhet och hosta och snörvla och ha allmänt astråkigt... (Feel free att tycka synd om mig..!)
Jag har mina ljusa stunder...


Brödet blev riktigt gott, jag känner mig helnöjd! Det finns inte mycket som slår nybakat bröd till kvällsmat! Jag var tvungen att berätta om det för mamma, så hon kunde berömma mig...

I husmorstagen

Jag är inne på min andra vecka på praktiken nu, ska vara fyra veckor på en vårdcentral och en vecka på en barnmorskemottagning. Jag trivs hur bra som helst än så länge! Idag är jag dock ledig och det känns ändå väldigt skönt, speciellt med tanke på den begynnande snöstormen... Hoppas verkligen att den försvinner tills imorgon! Egentligen hade jag tänkt gå och träna idag, men jag känner mig lite halvrisig, så det blir inte så. Också är det ju det där med snön med... Inte precis så att man känner sig supersugen på en cykeltur. Istället blir det en lugn dag hemma, med lite småplock. Har precis satt in en brödlimpa i ugnen, nytt recept, så det ska bli kul att se hur det smakar! Jag har siktat in mig på nybakat bröd till kvällsmat, så jag hoppas verkligen att det hyfsat ätbart. Tur att jag inte är kräsen.

En lugn fredagkväll

Årets första tenta gjord. Gött! Nu tar jag ledigt i helgen, och hoppas på att det händer något kul. Annars kan det ju visserligen vara skönt att bara ta det lugnt också (försöker hon intala sig själv...). Ikväll tänker jag dock bara sova, det var en lång, men väldigt trevlig kväll med M igår. Men nu är jag bara trött. Den lilla överskottsenergin jag hade gick åt på tentan. Alltså; nästa - sängen..!

RSS 2.0