Tre dagar praktik och en tenta kvar

Fan, vad skönt att ha det praktiska provet avklarat! Jag klarade det! Nu är jag bara helt matt.

En examination avklarad, bara två kvar - den här kursen...Jag har verkligen inte tillbringat många timmar på praktikplatsen idag. Kom dit vid sju, men gick igen vid halv nio för att gå på seminarieexaminationen (som, by the way, verkligen inte är rolig när man har en exminator som går igång på att sätta dit oss..). Jag kom tillbaka till avdelningen vid ettiden, käkade lunch, tog ett blodprov, satte en PVK och gick hem igen. Och nu sitter jag här och förbereder mig mentalt för en kväll med intensivt sista-minuten-plugg inför morgondagens praktiska examination. Puh! Men sen jäklar är det värsta gjort..! Fan, vad skönt det ska bli!

Det har varit en riktigt fin höstdag idag, och det hade varit superhärligt med en långpromenad, men det får nog vänta tills imorgon (förutsatt att det inte regnar då)...

Slutet närmar sig...

Nu är det inte många dagar kvar på min praktik. Jobbar kväll idag, sen är det seminarieexaminationen imorgon och de praktiska examinationerna på onsdag. Vanlig praktikdag på torsdag, med slutbedömning tror jag, och två dagar nästa vecka. Det är sex dagar sammanlagt. (Om man inte räknar med läkemedelsberäkningstentan nästa fredag...) Det har varit jättespännande och jag har lärt mig hur mycket som helst, men gud vad skönt det ska bli att komma tillbaka till skolan! Slippa gå upp innan solen och lite friare tid. Härligt! Det tär på krafterna att praktisera och plugga parallellt. Jag tror jag kommer att sova ett dygn när den sista tentan är gjord om elva dagar. Efter tentafesten vill säga...;)

Nähä, nu får det bli ett par timmars plugg innan jag beger mig. Skoj, skoj...

Det kunde kanske ha gått...

Note to self: micra inte rårakor.

Lättnad

Åh, by the way, jag klarade min biomedicin-tenta! Så jävla gott! Jag tror aldrig det har känts så skönt att klara en tenta innan som den här gjorde. En stor tyngd som lyftes från mina axlar bara sådär! Ah, underbart!

Man är bara ung en gång!Idag är jag riktigt toktrött. Steg upp kvart i sex i morse för att gå till praktiken, efter att ha sovit i typ två timmar. En klasskompis hade korridorsfest igår, och jag var så jäkla sugen på att göra nått skoj, så jag ignorerade faktumet att jag skulle upp i ottan idag och gick dit i alla fall. En sån där typisk grej som man vet redan innan att det är en jättedålig idé, men man gör det ändå... Och jag ångrar mig inte, vi hade skitkul! M och jag började kvällen med att dela en flaska vin och snacka skit i ett par timmar innan vi drog bort till festen. Förmysa lite=) Sen blev det korridorsfest resten av kvällen/natten, en jäkla massa folk och väldigt trevligt att få träffa någon från klassen igen! Det blir ju så sällan nu under praktiken. Nu är jag helt jävla slut, men det är förmodligen ingenting mot vad jag kommer att vara imorgon efter ännu en heldag på praktiken. Det är ju allmänt känt att man är fan så mycket tröttare två dagar efter en fest än dagen efter...

För första gången

Halv nio i morse ringde min mobil och när jag svarade la människan på. En minut senare kom ett sms: "Ursäkta, slog fel nummer." Varför skicka ett sms? Varför inte bara säga det när han/hon ringde?

Jag tror jag dör lite nu

Jag är sjuk. Fan. Jag har verkligen inte tid med det, jag har ett arbete som ska skrivas. Nu helst. Men fet chans att jag orkar det. Dessutom funkar inte skolans hemsida, så jag kommer ändå inte åt uppgiften. Det här kommer att gå åt fanders.

Efter fem veckor börjar man komma in i det...

Jag har haft en bra dag idag. Det har känts stabilt. Satt PVK för första gången (gick inte jättebra precis, men jag har i alla fall testat) och dragit en CVK (fast det har jag egentligen inte gjort, eftersom man inte får göra det i termin tre...) och en hel del annat. Dessutom fick jag sluta en timme tidigare, så nu ska här sistaminutenpluggas så det står härliga till! Ska jag vara ärlig så känner jag mig hyfsat skeptisk inför morgondagens tenta. Men vad fan..!

RSS 2.0