Onsdagsridning

Vilken ridlektion det var ikväll! Jag är helt slut, det var som värsta träningspasset! Väldigt jobbigt och väldigt roligt! Jag och Riccochet jobbade bra ihop idag.=) Det flöt på fint! Nästa vecka tror jag vi ska hoppa, ska bli spännande, jag har aldrig hoppat Riccochet innan... 
Det får bli en tidig kväll idag, man måste ju vara utvilad så man orkar hålla på hela dan imorgon..!=)   

Hög på livet =)

                                                          

Wohoo! Biomedicintentan gjord och nu har jag fem lediga dagar utan plugg framför mig! Och Valborg! Så jäkla gött!=) Dessutom är det värsta sommarvädret, härlig underbar sol och inga moln! Också ska jag rida ikväll, så skoj! Jag har det så bra, så bra...=)

Aahh!

                      
Jag är så sabla trött på att tentaplugga! Kan inte den här dagen bara ta slut..?!

En tuff helg..!=)

Hade en heldag i skolan idag som höll på att ta död på mig... Herrejesus, vad trött jag är! Jag har fortfarande inte återhämtat mig efter festen i lördags. Det blev en lång natt..! Men jäklar vad kul vi hade!=P En riktigt lyckad kväll/natt! Vi hade förfest hemma hos mig med en massa skitsnack och då och då lite sällskapsspel. Vi blev tio pers, hälften killar, hälften tjejer och ett par nya bekantskaper (alltid trevligt!) och det kändes rätt lagom i min lilla studentetta... Framåt midnatt drog vi bort till korridorsfesten, och det var helt galet mycket folk där! Jag hörde på flera håll att det var upp emot tusen pers och festade. Flera dansgolv, barer och ett liveband. Superskoj! Ja, det var verkligen en helt galen fest, jag känner mig nöjd med att jag klarade mig undan med bara några blåmärken..! Det är så det ska vara!=) Herregud, vad mycket skratt det blev under kvällen/natten! Jag gick inte och la mig förrän typ halv sex på söndagmorgonen, men jag var ändå inte speciellt trött. Däremot var jag helt slut igår (och idag...), så jag tog det mest lugnt; chillade ute en stund med Katta och sen hämtade vi en pizza och kollade på Pirates of the Carribean. En slapp dag. Egentligen skulle vi träffa några av kompisarna som var med i lördags och spela kubb och grilla, men det ställdes in, det var ingen som orkade göra något... "Fosterställning är den bästa ställningen" (citat S). =)

Anyway, det får bli en tidig kväll idag så att jag kan stiga upp imorgon och vara utvilad och taggad inför sista dagen med tentaplugg...

Strax fest!;)

Efter en tråkig början med plugg blev dagen bara bättre med en härlig eftermiddag i solen. Och nu är det festdags! Om en knapp timme drar vi igång förfesten hemma hos mig och sedan blir det vidare till den enorma korridorsfesten. Ser fram emot en asrolig kväll/natt!=P 

Plugg i solen..?

                                                          

Fredag  igen! Fast jag har inte en så upplyftande dag framför mig. Eftersom jag har varit iväg varenda kväll den här veckan, så ligger jag lite efter i pluggandet och biomedicin-tentan närmar sig... Därför har jag bestämt mig för att stanna hemma ikväll och plugga. Hellre idag än imorgon... Måste städa med, också var jag nyss nere och fyllde ett par tvättmaskiner. Vill hemskt gärna hinna gå ut en runda, det är helt underbart väder ute, nästan sommar!=) Men det är inga problem, jag har ju hela dagen på mig! =P

Paniken artar sig...

Nu börjar jag få tentaångest på riktigt, det känns helt hopplöst mycket att lära sig på alldeles för kort tid (som alltid...)! Jag funderar på att skippa utgången på fredag och satsa helt och hållet på plugg. Jag ska ju trots allt ut på lördag, så jag skulle ju kunna stanna hemma på fredagen... Hmm...

Ska strax cykla iväg till ridningen, skojigt!=) Jag förlorar visserligen några pluggtimmar då, men det är det värt! Vi är lediga imorgon förmiddag, så jag får stiga upp hyfsat tidigt och läsa då istället. Nähä, om jag skulle byta om nu kanske...

Jag är ett geni..!

Mycket trevlig grillkväll igår! Vi blev tio pers till slut, men vi lyckades tränga ihop oss runt bordet ute vid grillen. Och det var lika bra att det blev tajt för framåt kvällen var det ganska kyligt ute. När solen hade gått ner gick vi dock in istället, lite varmare, och spelade Geni i lag. Och jag och Johan vann! Wohoo! =) Det är så mysigt med sällskapsspel! 

Ikväll blir det nog middag hemma dock, ska iväg och träna Step up/styrka senare. Innan dess måste jag ner till stan en runda och fixa lite grejer till helgen... Och det är dags att börja tentaplugga nu också, jäklar vad fort tiden går!  

I det fina aprilvädret

Här är helt underbart väder! Så ikväll har jag och en kompis dragit ihop ett gäng och ska grilla. Det blev en massa potatissallad över sen i fredags, och nu är det dags att göra slut på den...=) Också får det nog bli grillspett till. Mumma!

Det är svårt att få tiden att räcka till nu på våren, det finns så mycket roligt man kan hitta på, speciellt när det dessutom är härligt väder! Man har liksom inte riktigt tid att plugga...=) Höjdpunkten denna veckan blir förmodligen den enorma korridorsfesten på lördag! Tio korridorer, en fest... Över 500 gäster! Ska bli sjukt kul! =) Trevligt att träffa mina gamla korridorare också, det var ett litet tag sedan nu.

Jag fick förresten äntligen tillbaka min mikrobiologi/farmakologi-tenta idag. Och det gick bra! Gött att ha den gjord, är inte alls sugen på omtentor nu... 

Anyway, om jag skulle försöka få lite pluggande gjort nu innan det är dags att bege sig...

Det finns så mycket roligt att göra!

Det där med att jag skulle ha en plugghelg var nog lite väl ambitiöst...

Grillkväll à la Michael Hansens

Det blev en jättetrevlig kväll igår! God mat och härligt sällskap!=) Vi var bara fyra pers från början, men sen ramlade det in fler och fler så vi slutade på en sisådär tio-femton stycken. Helt lagom för en grillkväll! Och älgköttet gick jättebra att grilla!=) Katta hade marinerat det i soya, rödvin, vitlök och en massa kryddor, så det smakade hur gott som helst. Sedan la vi på körsbärstomater, färska champinjoner och zucchini. Mmm!=)
                                       

Till efterrätten hade AnnaMaria och Jimmy gjort friterade bananer, glass och chokladsås. Jag har aldrig ätit friterade bananer innan, men det var helt okej! Friterat är inte riktigt min grej, men det är ju alltid spännande att prova något nytt! Dock fick vi sitta inne och äta den, det blev rättså kallt ute när solen gick ner, men de har så mysigt korridorskök så det gick också bra. Egentligen hade vi tänkt gå ut på någon nation efteråt, men vi var så övermätta så det var ingen som orkade röra sig.Hihi...
                                          

Bullbak och grillning

                                            

Det har blivit lite dåligt med pluggande idag, men däremot har jag bakat brödbullar och det är ju inte helt fel heller...=)
Jag ska strax iväg på grillkväll hos AnnaMaria och hennes korridorare, man får ju passa på nu när det är så härligt väder! Fixade potatissallad tidigare och Katta tar med sig älgkött att grilla, ska bli spännande att se hur det smakar grillat. Det blir nog kalas! =) Det blir nog en lugn kväll, jag har inte tid att sova bort morgondagen, måste bara plugga!

Vadå medelålderskris..?!

http://www.aftonbladet.se/wendela/article4924337.ab
Men hjälp, vad vidrigt! Jag undrar hur min kära mor skulle ha sett ut om hon hade försökt sig på samma grej...? Haha! Jag föredrar henne nog som hon är..! =) 

Hemma från skolan

Det var den skoldagen det. Två timmar, lite lagom lång...=) Jag har inga föreläsningar imorgon, så nu börjar helgen! Jag har en lång härlig plugghelg framför mig... Verkligen superkul. Ikväll ska jag dock gå och träna afro med Katta, ska bli skönt, det var ett tag sedan sist!
Fick min första elräkning idag (har bott i korridor innan och där ingick elen i hyran), och det var sannerligen ingen rolig upplevelse. Det var ju tokmycket pengar! Bara inflyttningsavgiften gick på 240 spänn (jag visste inte ens att det fanns en sån, varför ska jag behöva betala pengar till elbolaget för att jag flyttar?). Gud, vad fattig jag är.

Väder och vind

Jag älskar Lund, men den här sabla skåneblåsten tar död på mig..! Att cykla några kilometer i uppförsbacke och motvind är fan inte roligt.

Ledig..!

Tadaa! Redovisningen färdig! Nu tänker jag inte göra någonting vettigt mer idag! Desperate Housewives nästa...=)

Måste. Sluta.

Åh, herregud! Det här är ju fullständigt livsfarligt! Jag som skulle skriva en redovisning till skolan imorgon och jag har tokmycket disk som väntar på mig! Istället har jag blivit sittande här och pysslat med bloggdesignen, det är ju helt hopplöst att slita sig från när man väl ha börjat... Jäklar.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0