Tjugofem

Idag fyller jag 25 år. Måste jag bli vuxen nu..? Shit, vad jag är glad att jag är yngst i släkten (förutom brorsonen då, men han är ju liksom nästa generation så det räknas inte...) - hur gammal jag än blir kommer alla andra alltid att vara äldre! Så jädra nice!:D

Vägra förkylning!

Nu ger jag fan i att vara sjuk! Tentan är gjord (och förhoppningsvis avklarad) och ikväll blir det middag med tjejerna. Jag måste göra något nu, annars dör jag av tristess..!

Hoppas på mirakel

Jag har legat hemma framför tv:n och snorat idag också. Har nu jobbat mig igenom halva säsong tre av Full House...  Himla söt serie, verkligen inte speciellt intellektuell - men söt! Vad jag borde ha gjort är att plugga inför tentan imorgon, som jag bara måste pallra mig iväg och skriva. Det krävs alla rätt för att bli godkänd, så det känns sådär lovande. Men what the heck, det är ju värt ett försök..! Det kan ju bli så att jag vaknar upp imorgon bitti och mår kalas, helt frisk, och sen går till skolan och skriver tentan (alla rätt så klart!) på rekordtid och har en awesome helg med bästa födelsedagsfirandet ever! Det kan hända!

Också har jag snutit mig 14376 gånger...

Vad nöjd man känner sig när man dag två på nya praktikplatsen måste ringa och sjukanmäla sig. NOT. Har tillbringat 98% av dagen i soffan invirad i en filt och kollat på Full House, säsong ett. De andra 2% pratade jag med ett par gubbar som tömde ut en massa vatten från insidan av mitt tak.

Sjukt dålig tajming!

Jag och Katta skulle ta tag i våra liv idag och gå och träna. Tyvärr har jag under dagen utvecklat en hemsk förkylning (som jag, by the way, verkligen inte har tid med!). Alltså sket dig sig ganska hårt. Är jag sjuk till helgen på min 25-årsdag, så börjar jag gråta.

4 månader och 17 dagar

Imorgon är första dagen på min sista termin på sjuksköterskeutbildningen. Känns helt overkligt. Två praktikkurser och examensuppsatsen, sen är det slut. Då börjar vuxenlivet på riktigt. Herregud.

Softar

Lite bakfull och väldigt trött efter gårdagens ost- och vinkväll med efterföljande utgångHallands med tjejerna. Terminens första nationskväll. Jädrar, vad folk där var! Idag är jag ju ändå ledig, så jag kostar på mig en heldag med Buffy the Vampire Slayer och Pringles. Fett nice! :) (Jag vet, jag kan vara den enda i världen som fortfarande tycker att Buffy är sjukt underhållande, men de är ju så himla tuffa..!)

I sängen dessutom eftersom det regnar in över soffan...

Det är lyx för en student

Jag älskar de där dagarna efter en avslutad kurs innan nästa kurs börjar! Har precis skrivit sista tentan i barnsjukvård och nu är jag helledig tills på måndag när praktikkursen börjar. Underbart!

Thank goodness for the öronpropps!

Jag har en granne som springer som en tok på stället innan han/hon gör ett hopp som får tavlorna att skallra, jag misstänker att det är någon typ av tv-spel. I alla fall sysslar den här människan med det här mellan tio och halv ett varenda jävla kväll! Är inte det ett brott mot någon slags lag..? Inatt störde det mig visserligen inte jättemycket; jag kom inte hem förrän tolv, så jag missade de första timmarna, och dessutom utklassades det rejält i störighet av mitt droppande tak...


Fuck it

Tar en välbehövlig paus från tentaplugg (hrrm...) och läckande tak, och beger mig iväg för att mysa lite framför en film. Jag har faktiskt haft examinationsseminarium nästan hela dagen, jag klarar bara inte av mer plugg nu! Så det så. Men imorgon, då jädrar ska här pluggas till ögonen blöder (eller så)..!

Bättre sent än aldrig

Idag, äntligen, fick vi veta var vi ska göra vår hemsjukvårds-praktik de kommande fem veckorna! Jag personligen, kan tycka att det tyder på att universitetet brister lite i planeringen när man får veta praktikplaceringen bara några dagar innan den börjar... Det försvårar planeringen av fritidsaktiviteter ganska mycket om man säger så. Men jag tänker banne mig inte jobba på min 25-årsdag!

Välkommen till studenboendet!

Alltså, det var ett tag sen jag flyttade hit nu, men jag har ett vagt minne av att kylen är den anordning som ska hålla maten kall, men ändå inte så kall som frysen, som ska göra maten frusen som is. Man ska alltså inte kunna ta ut en tomat ur kylen och dunka den mot en skåpslucka utan att något händer! Om man kan det, så är det något som inte stämmer...

Vem behöver ett tak, det är ju snart vår?!

Den där takläckan, den höll liksom fortfarande på att läcka i morse när jag vaknade, så jag ringde till gubben som var här igår. Han svarade att det var en jädra massa tak som läckte just nu, men att han skulle ta med ett gäng kunniga och "komma bort så småningom". Nu är jag hemma från skolan igen och mitt tak har tyvärr inte läkt på något magiskt sätt. Faktum är att det droppar ganska mycket mer och det har tillkommit en något oroväckande spricka... Nu befarar jag att taket kommer att rasa in. Det hade inte varit så lyckat eftersom jag har en hel del grejer på en väldigt liten yta, ramlar taket ner så kommer jag troligtvis inte ha en enda hel pryl. Men what the heck, så länge det inte rasar ner när jag ligger och sover, och kapar av mina ben så får jag väl vara nöjd..! Kanske skulle sova i badrummet inatt..?

2011 - ett stort år!

"Det här är året då allting händer" har jag och Katta konstaterat. Och det är faktiskt sant. Eller ja, inte allting kanske, det hade ju varit jobbigt - men en hel del! Jag fyller 25 i år (twenty-fucking-five!), tar examen och flyttar från studentlivet i Lund. Har fått sommarjobb, som eventuellt kan leda vidare till förlängning. Detta innebär en flytt till en ny stad med nya bekantskaper (och en jävla massa vilsenhet..! Måste köpa en karta.) och man kommer bli tvungen att säga hejdå till lundavännerna. Herregud, vilket år det här kommer att bli! Sorgligt, spännande, läskigt, roligt i en fantastisk mix! Det kommer bli bra. Ingen panik här inte. Jag är kolugn. Det är jag och Gandhi liksom.GAAH!

En dryg tentapluggs-måndag


Dagen började sådär bra med näsblod (what?!) och läckande tak. Japp, det är en sisådär dryg meter lång läcka i mitten av mitt tak. Det har droppat konstant hela dagen! Förskräckligt irriterande. "Gubben-som-fixar" var och kollade läget och joxade lite ovanpå taket, men sen försvann han. Jag undrar om han kommer tillbaka..?

Ja, sen har det inte hänt så mycket mer idag. Sjukt ovärd dag!

RSS 2.0