Ambivalent

Sista veckan innan sommarlovet känns ganska tung. Det är väldigt svårt att sätta sig och tentaplugga. Mer för att man vet att terminen snart är slut än för att man är trött på skolan. Efter ett par veckor hemma så kommer jag nog att längta ihjäl mig efter Lund och studentlivet. Och då är det en sisådär tio veckor kvar... Så det är med blandade känslor jag räknar ner dagarna till sommarlovet...

Tillbaka igen...

Jag har haft en väldigt lugn och mysig helg! Gosat med lille Hjalle för första gången (men inte sista!) och umgåtts med mamma, pappa och farmor. Min brorson är galet söt! Och så himla liten! Ganska stor för att vara en bäbis, men ändå... Väldigt liten..! =)

Idag fick vi veta var vi ska vara på praktiken nästa termin. Jag hamnade på kirurgen och det är jag nöjd med! Ska bli jättespännande!

Fredag

Jaha, idag bär det alltså av hemåt till Småland för att hälsa på bebisen. Ska bli så skoj! Farmor kommer på lördag, så hon också får se sin lille barnbarnsson. Det blir en lugn helg med familjen med andra ord. 

Det blev inget träningspass igår, blev en långpromenad med Katta istället. Väldigt skönt! Vi gick lite på Sankt Hans backar och sen gick vi omkring i ett ganska nybyggt område och tittade på husen. Det är kul med hus, en del är så himla häftiga!=) Jag hade tänkt plugga på kvällen, men det blev inte så... Det har blivit dåligt med pluggande de senaste dagarna. Får väl försöka ta igen det snart...  

En ledig förmiddag...

Eftermiddagsföreläsning idag, inte det ultimata. Okej att man får sovmorgon, men det är sjukt mycket skönare att stiga upp tidigare och komma hem och ha hela eftermiddagen ledig! Men det är inte jag som bestämmer. Och man ska väl inte klaga, det är ju trots allt bara en föreläsning, jag slutar ju ändå vid halv fyra...
Efter skolan ska jag förmodligen cykla ner till centrum och träffa mamma som är här på kurs med jobbet. Fast bara en liten stund, jag har tänkt hinna med ett träningspass ikväll också. Första träningen på över två veckor, efter Valborg och förkylning. Jag är inte helt frisk än, så jag får ta det lite lugnt tyvärr. Egentligen vill jag träna så att det känns, så att man känner sig halvt död, när man väl har tagit sig till Gerdahallen, men det får dröja lite till.

Och förresten, det viktigaste, jag blev tillfrågad om att bli gudmor åt min lille brorson igår! Och det är så klart att jag vill! Jag blev så rörd av att de frågade mig, trodde nog att de skulle be mor- eller farföräldrarna till barnet. I alla fall så ska det bli jätteroligt att åka hem till helgen och hälsa på för första gången!=)

Inte så mycket plugg, men...

                                                                        
Är precis hemkommen efter en runda på stan med en kompis och min sista Twinrix-spruta. Skönt att ha den gjord, nu kan jag i alla fall stryka den från min mentala att-göra-lista...

Igår hade jag en jättetrevlig kväll med Katta. Vi tog en långpromenad i det härliga vädret (som tyvärr har försvunnit nu), lagade middag (med förrätt!) och kollade på semi-finalen i Eurovision Song Contest (heja Norge!). En riktig lyxkväll med Smögentoast och gryta på älgkött och rödvin m.m.! Jättegott! Och vi hade väldigt roligt!=P

Nu borde jag verkligen städa och plugga, men jag vet inte om jag ids... Skulle ju kunna göra i alla fall städningen imorgon förmiddag... Eller nått.

Faster Emelie

Jag har fått en liten söt frisk brorson!=)

Sjuk, sjuk, sjuk...

Den här veckan har potential att bli den absolut tråkigaste veckan på väldigt länge..!

Allt är bara skit när man är sjuk...

Nu är jag så galet trött på att vara sjuk så det finns inte! Jag har inte gjort annat än att läsa och kolla på usla tv-serier i snart fyra dagar. Det kanske inte låter som jättelänge, men det är det. Det är hur länge som helst! Jag har missat flera föreläsningar och kursregisreringen i skolan också har jag missat ridningen (och vi som skulle hoppa!). Dessutom kunde jag ha åkt och hälsat på en kompis i Stockholm den här helgen (första helgen på hela terminen som faktiskt hade funkat för oss båda!) eller så kunde jag gått på en fest imorgon, som jag verkligen inte vill missa. Fuck. Jag orkar inte ens plugga när jag är sjuk för huvudet hänger inte med, vilket gör att jag redan efter första veckan i kursen ligger efter... Nu får det fan räcka, jag vill bli frisk! 

Sjuk och uttråkad

Jag vaknade imorse och var tokförkyld. Suck. Jag hatar verkligen att vara sjuk, det är så satans tråkigt! Egentligen skulle jag ha tagit min sista Twinrix-spruta i eftermiddag, men det får vara tills någon annan dag. Idag är det inte alls lika fint väder och det är ju i alla fall skönt, så jag inte känner att jag slösar bort härliga soliga dagar med att sitta inne och snörvla. Det är ju alltid något..!=) Jag har suttit vid datorn och msn nu i typ en timme och pratat bort lite tid med både Malin och Marcus. Men nu får jag underhålla mig själv, de har ju skola. Jag har funderat ett par timmar på om jag skulle gå ner till Willys och handla, skulle verkligen behövas, men jag kan inte få tummen ur (så att säga...). Det här får nog bli en titta på film-/läsa en bok-/prata i telefondag. Jäkla skit.

En skön dag i solen med gamla vänner!

Har precis kommit hem efter att ha hängt i parken med ett gäng kompisar hemifrån Småland. Några bor här, men de flesta är bara nere över helgen så det var skoj att träffa dem! Nu dröjer det innan vi ses igen, förmodligen inte förrän midsommar...

Kvällen vet jag inte hur den kommer att se ut... Jag känner att den här helgen blir väldigt spontan, jag har inga planer alls, jag tar det som det kommer. Skönt faktiskt!=) Får passa på att njuta av det härliga vädret och de lediga dagarna!

Valborg i Lund

Vilken dag jag hade igår! Väldigt intensivt! Och väldigt roligt! Så mycket har jag inte skrattat sen i... tja, lördags...=) Det var en riktig heldag, från nio på morgonen till halv tre på natten, med en timmes paus för dusch och klädbyte mellan parken och grillfesten. Vi var i Stadsparken och åt, drack, snackade skit och minglade till typ halv fem på eftermiddagen, supertrevligt! Vi hade ju en sådan otrolig tur med vädret, strålande solsken! Och det var helt galet mycket folk där som vanligt, tiotusentals människor som satt hopträngda på filtar i gräset. En riktig festivalstämning! (http://sydsvenskan.se/webbtv/webbtv_lund/article429442/Tusentals-i-Stadsparken.html). Vi var ett rätt stort gäng som satt tillsammans, men efter parken delade vi på oss lite. Några hoppade grillningen och kom inte tillbaka förrän vi gick ut på nationsklubbarna på kvällen, andra skulle på grillfest på andra sidan stan och en del hade inte biljetter till nationerna heller, men vi blev ändå ett gäng som gick på samma grillfest. Och sen var vi där och hade det mysigt tills tvi gick ut till nationsfesten vid typ elva. Vi var mest på Helsingkronas, men det blev en runda på Sydskånska och Krischan också. Allt som allt så hade jag en helt fantastisk dag!=P

Resten av helgen ligger öppen, jag har inte planerat in nånting ännu, men det känns rätt skönt faktiskt. Bara ta det som det kommer... =)

En bra start på dagen!=)

                               
Låg i sängen och slötittade på tv innan jag steg upp i morse, och jag hamnade på Oprah. Där var en 16-årig filippinska med och sjöng, och det var helt fantastiskt! Jag får gåshud och ögonen tårar sig när jag hör henne sjunga, hur en så liten tjej kan ha en sån röst är helt sjukt! 

RSS 2.0