Sista dagen i Småland

Imorgon bär det av till Lund igen, så idag har jag packat och packat och packat... Det är helt sjukt vad grejer man har samlat på sig under en sommar! Ännu sjukare känns det eftersom jag faktiskt inte har köpt någonting (mer eller mindre). Vad fan hade jag med mig en sån jäkla massa saker hit för?! Himla tur att mamma och pappa skjutsar ner mig, så jag slipper att åka tåg. Det hade aldrig gått... Men, nu är det i alla fall ihopplockat, och jag känner mig redo för en ny termin i Lund! Fast det här blir nog några tunga månader med alldeles för mycket att göra... Men men, here we go!

På promenad i skogen

Det blev en rätt sen kväll igår. Var inte hemma förrän typ tre inatt. Men det spelar ju ingen roll, jag är ju ledig idag.=) Sovmorgon idag alltså, sedan har jag städat bilen och fixat lite annat smått och gott. Mest har jag dock bara slappat och åh, så skönt det har varit! Om en stund ska jag åka in till stan och träffa Linda, blir nog sista gången innan jag åker ner till Lund igen. Skoj, skoj!=)

Igår upplevde jag något som jag inte har gjort på väldigt länge. Jag och Camilla var ute och gick och vi trampade nästan på två huggormsungar. Med bara ett par hundra meters mellanrum. Jag är inte direkt rädd för ormar, men det ser onekligen lite läskigt ut när de håller upp huvudet och viftar. Som en pytteliten skallerorm.

En sista gång

                                       

Nu ska jag bara käka lite lunch och sen ska jag åka hem till en kompis och bara umgås. Sista chansen innan vi skiljs åt och åker hem till våra studentbostäder på olika håll i Sverige. Känns lite sorgligt, vi har träffats så ofta under sommaren och nu kommer vi förmodligen inte ses igen förrän jul. Ledsamt, men det är ju så det funkar... Tack Alexander Graham Bell!=)

Det här kan bli farligt...;)

                                 

Efter ett tips från en kompis så har jag blivit beroende. Av NinjaVideo. Det finns ju hur många tv-serier (bland annat 10 things I hate about you) och filmer som helst! Just nu har jag fastnat framför Samantha who? medan jag väntar på att min svägerska och brorson ska komma hit (brorsan skulle jobba). Jag sitter seriöst inne och kollar på "tv", och det regnar inte ens ute. Inte bra.


10 things...

                                            

Jag och en kompis kollade på en tv serie-version av 10 things I hate about you, i veckan. Verkligen en riktig high school-serie! Jag är så töntig att jag älskar såna..!=) De är sjukt beroendeframkallande dock! Tyvärr fanns det bara en säsong, men vi håller tummarna för en fortsättning...

Update

En vecka kvar tills man är tillbaka i vardagen i Lund. Längtar lite, fast samtidigt hade det inte skadat med en veckas lov till. Vila lite, har inte blivit så mycket sånt i sommar... =) Jag har hunnit med en tripp till stranden i Halmstad, bio i Växjö (G.I. Joe), shopping (också i Växjö), kollat på fotbollsmatch, ridit och umgåtts en hel del med kompisarna sedan jag skrev sist. Uppbokad varje dag. Idag har jag dock inga som helst planer (ännu)! Fast brorsan och hans lilla familj kommer nog hit en runda i eftermiddag, men det räknas inte, jag ska ju inte åka nånstans. Jag ska alltså njuta av en lugn dag idag!  
 


Meningslöst babbel...

Åh, vad skönt det är att sova så länge man vill på morgonen och sen bara ta dagen som den kommer! Precis vad jag behöver just nu! Det har varit ett ganska intensivt sommarlov, och jag har en arbetsam termin framför mig med en massa praktik. Roligt, men mycket jobb...

I eftermiddag ska jag åka hem till en kompis och rida en stund (om det inte börjar regna vill säga). Skoj, skoj!=) Har kollat lite på friidrotten idag, och det gick bra för svenskarna jag såg i alla fall. Är inte så intresserad egentligen, men när jag väl har börjat titta så kan jag bli jätteinne i det och sitta och heja på dem. Det är ju ändå ganska kul.=)

Äntligen lite sommarlov!=P

Jäklar, vad trött jag är! Har fortfarande inte hämtat mig efter helgen. Tur att man är ledig!=) Det var fest i lördags, Ljungbydagarna, och det blev rätt intensivt. Vi hade i alla fall jätteskoj (både på festen, förfesten och förförfesten...), det blev en väldigt lyckad kväll! Fast man var ruggigt sliten igår... Jag och en kompis var i Halmstad och färgade håret och klippte oss på lördagförmiddagen också. Vi hade tur som fick en tid då, jag var i galet stort behov av en uppfräschning, såg hemsk ut!=) Skönt att fixa till det innan man skulle ut.

I fredags var jag och kollade på karnevalen med mina föräldrar och brorsan och hans familj. Den var riktigt bra i år faktiskt! Det var sjukt mycket folk på stan, det var helt hopplöst att försöka hitta någonstans att äta efteråt. Helt absurda köer överallt! Jag var så himla trött också, så jag var inte riktigt på humör för att stå och köa i evigheter. Jag och Malin var nämligen på turridning i fredags. Efter två timmar på hästryggen värkte det i muskler man inte ens visste att man hade. Det kändes att det var länge sedan man red nu. Men det var hur mysigt som helst! Det gör jag gärna om igen!=) Jag var på en kompis vernissage i fredags också, hon ställde ut tavlor som hon målat under sitt år på konstskola. Jag blev så imponerad och stolt över henne, hon är så duktig! 

Nähä, om man skulle försöka få i sig lite lunch nu... 

Lekdag...;)

Jäklar, vad skoj det var med laserdome igår! Verkligen hur kul som helst! Vi var elva pers, två lag, och gav järnet. Svettades nått förskräckligt, men det var det värt.=) Åh, vad jag vill göra det snart igen!

En ganska fullspäckad helg... Precis som det ska vara!;)

Idag har jag haft en jätteskön dag vid havet i Halmstad! Första doppet för i år. Helt sjukt att jag inte har badat förrän nu, tror aldrig jag har varit så sen med det innan! Det blev dock bara ett snabbdopp, för det var verkligen ingen värme i vattnet. Det var i alla fall superskönt att bara ligga och sola och slappa! Mmm, så gott!

Igår kväll var jag och Linda på Rix Fm-festivalen i Växjö och kollade på Erik Hassle, Velvet, BWO, Kim, Style och EMD bland andra. Riktigt trevligt, var ju helt perfekt väder för en kväll ute! Åt en mumsig kulglass på stan innan också (jag tar alltid romrussin som min ena kula, älskar den!).=) Vi hade en superkul kväll, jag har tänkt gå på den festivalen i flera år, fast det har aldrig blivit av, men nu jäklar..!=P 

Imorgon ska jag och ett gäng till Halmstad igen. Fast inte för att ligga på stranden den här gången (kanske blir lite av det i alla fall dock...), utan för att spela laserdome. Ska bli så jäkla skoj!=P Det är också en sån sak jag har velat göra jättelänge, men som aldrig har blivit av. Nu äntligen!

På sjukan

Vilken arbetsdag jag har haft! Det är fullt på alla rummen på korttidsboendet, så vi har att göra! Vid halv ett fick jag följa med en tant till sjukhuset, som moraliskt stöd. Hon skulle göra några jobbiga undersökningar och var ganska nervös. Där blev vi kvar till kvart över fyra (och jag som slutade vid tre...). Fast det var väldigt intressant att se, så det var värt övertiden.=) Dock var det en hel del väntetid och det var ju mindre kul så klart... Men jag är rätt nöjd med dan i alla fall (och det gick bra för tanten också).   

Kvällen har varit händelsefattig hittills, bara varit ute och gått en runda med mamma. Och det blir nog inte mycket mer än så idag...

En blöt dag i Borås

                      

Gårdagen blev inte riktigt som jag tänkt mig, men vi hade väldigt roligt ändå!=P Jag och Camilla körde ju till Borås och gick på djurparen. En jättefin djurpark faktiskt, ingen av oss har varit där innan, men det spöregnade hela dagen. Alltså, verkligen vräkte ner, det var helt sjukt! Inte så mycket som två sekunders uppehåll. Det gick till och med så långt att vi köpte varsitt sånt där "plastskynke" man har på sig som skydd för regnet (trodde aldrig jag skulle ta på miig nått sånt, så sabla fult som det är). Men vi hade som sagt jäkligt skoj ändå... Fast vi blev helt genomdränkta och många djur kurade inne i skjulen, så man såg inte så himla mycket. Vi tillbringade i alla fall några timmar där, sen åkte vi vidare till affärerna på Knalleland. Fast vi gick inte där så länge heller, var inte så himla shoppingsugna. Istället körde vi hem lite tidigare än det var tänkt från början och hyrde en film och beställde hem lite mat. Mysigt det med!=) Det blev i alla fall en bra dag, trots vädret! (Fast nästa gång jag åker till en djurpark ska det fan vara sol och uppehåll...)

Sista helgen på sommarjobbet..!

Nu är jag hemma på "lunchrast" i fyra timmar, ska vara tillbaka på jobbet om en timme. Delad tur är verkligen inget att hurra för... Jag har jobbat intensivt hela helgen, så det ska bli superskönt att vara ledig imorgon! Fast jag ska upp tidigt i alla fall, men det känns inte så jobbigt när man stiger upp för att göra nått skoj.=) Jag och Camilla ska nämligen till Borås över dagen. Tönta oss på djurparken och shoppa på Knalleland. Det ska bli jätteroligt! Förhoppningsvis hittar vi dit också...
                                                

RSS 2.0